OVER KREATOKO

Hier komt tekst over KREATOKO

Projecten 2015-2019

Wijkspeeltuin de Boog

Stichting Be Aware

Radio EL MUNDO.NL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.Menno van der Geugten

"Het realiseren van mooie initiatieven en projecten samen met bewoners, partners, professionals of wereldburger is mijn grote passie. KREATOKO is daarom voor mij een creatieve en culturele springplank waar ik al mijn energie en creativiteit in kwijt kan. Naast mijn baan als pedagogisch medewerker is het heerlijk om met KREATOKO verder te bouwen en te werken met bijzondere mensen, te komen op bijzondere plekken en de kracht van SAMEN te ervaren.  Daarbij is het mooi meegenomen dat ik met KREATOKO de komende jaren een mooie omzet haal en het leuke combineer met ondernemen."

Sociaal cultureel ondernemer, KREATOKO

Projecten 2007-2014

United African Roots

Al ruim 10 jaar zijn we actief als freelance ondernemer. Met workshops, activiteiten, projecten, coaching en advies. Daarnaast hebben zelf ook bestuurlijke ervaring in verschillende stichtingen waardoor we opmaat ook advies en begeleiding kunnen bieden aan besturen van bewonersorganisaties of stichtingen.

Reporter

In al onze mediaprojecten besteden we veel aandacht aan mediawijsheid. We vinden het belangrijk dat jong en oud zich bewust is van de rol van de media en welke invloed dit heeft op hun leven. Daarnaast speelt privacy een belangrijke rol. Niet alleen door de nieuwe wetgeving maar al vanaf het begin. Veel van onze projecten zijn dan ook niet openbaar te vinden maar gewoon op een DVD. Ook radiofragmenten bewaren we nauwkeurig en vernietigen we als deze niet meer nodig zijn. We zijn aangesloten bij mediawijzer.net en bezoeken jaarlijks de dag van de mediawijsheid.

Beat it

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

In the Spotlight XXL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Jeugdwerker in Bhutan

In 2012 was ik 3 maanden te gast als adviseur- consultant in Bhutan bij het department of Youth and Sport ministerie van onderwijs Bhutan. Ik heb daarbij vanuit 2 jongerencentra in de hoofdstad samengewerkt met jeugdwerkers en ambtenaren en daarnaast onderzoek gedaan naar jongerenwerk in Bhutan in het kader van mijn studie Culturele Maatschappelijke Vorming. 

Een speelfilm gemaakt door tieners is daarvan een van de resultaten.

 

Oasis Game Floriande Hoofddorp 2012

In 2012 heb ik vanuit mijn werk als jeugdwerker mee gedaan aan een bijzonder buurtproject afkomstig uit Brazilië. De Oasis Game van Stichting Elos. Naast het faciliteren en in contact brengen met buurtbewoners heb ik ook erg veel geleerd over deze creatieve manier van buurtparticipatie. Ik hoop in de toekomst vaker dergelijke projecten te kunnen doen.