KREATOKO heeft met eigen initiatieven de afgelopen jaar actief als ondernemer laten zien dat het ook anders kan. Niet blijven hangen in een activiteit of dienst maar talenten en krachten bundelen. Dat is waar KREATOKO voor staat. Een dynamisch bureau opgericht om diverse opdrachtgevers van dienst te zijn. Om dit te kunnen hebben we gekozen om te werken vanuit vier merken van waaruit we actief zijn.

Onze merken

Projectenbureau KREATOKO

Dromen-durven-doen

Ons belangrijkste initiatief is wel ons eigen activiteiten en projectenbureau waarmee we diverse initiatieven, projecten en activiteiten uitvoeren. Lees verder!

Studio van Menno

Mediamaker-Producer-RadioDJ-Mediacoach-Drummer

Ons eigen mediabureau van waaruit we actief zijn met mediaprojecten, activiteiten en diensten. Zo is KREATOKO bedenker van Radio EL MUNDO.NL, zijn we mediamaker en daarnaast actief achter de schermen met verschillende mediaprojecten. In de toekomst hopen we een eigen studio te kunnen openen van waaruit muziek en mediaprojecten kunnen worden gerealiseerd. Lees verder!

Kids Radio

Radio en medialessen voor kinderen en jongeren

Kids Radio verzorgt radioworkshops en medialessen aan kinderen en jongeren. Met Kids Radio zijn we actief voor onderwijs, welzijn, en kunstcultuur en media organisaties. Naast het verzorgen van lessen, workshops en projecten geven we ook advies of realiseren we bijzondere projecten zoals een radiostudio voor een basisschool in Tilburg. Lees verder!

Beat the Trash

Percussie-Theater-Trash

Toekomstig slagwerk en theaterproject gericht op duurzaamheid, SDG Goals en talentontwikkeling.

KREATOKO staat met al zijn merken voor:

 

 

  • Diversiteit
  • Talentontwikkeling
  • Culturele bestuiving
  • Dromen realiseren
  • Omzet vergroten
  • Media en creativiteit

 

Tussen 2008 en 2018 heeft KREATOKO en voorganger Studio Menno(freelance naam van Menno) voor diverse werkgevers en opdrachtgevers actief gewerkt aan workshops, cursussen, projecten en activiteiten. We hebben dus veel ervaring opgedaan in de afgelopen 10 jaar die we komende 5 jaar graag gebruiken vanuit onze initiatieven.