KREATOKO is meer dan workshops, cursussen of activiteiten. Dat riep Menno al in 2015 maar het is ook echt zo. Activiteiten en projectenbureau KREATOKO is in de afgelopen jaren ook echt dynamisch geweest. Van speeltuinen ondersteunen, tot radiosets en een studio bouwen, tot percussieworkshops. 

We kiezen ervoor om in 2019 met vier merken als ondernemer aan de slag te gaan. Zodat iedereen die dat wilt kan samenwerken met ons. En dat wij kunnen doen waar we veel energie, creativiteit en dynamiek van krijgen. Want KREATOKO is en blijft creatief-cultureel-dynamisch

Merken

Projectenbureau KREATOKO

Dromen-durven-doen

Projectenbureau KREATOKO werkt voor bewonersorganisaties, stichtingen, lokale overheden, onderwijs, kinderopvang en kunst, cultuur en media organisaties. 

KREATOKO realiseerde tussen 2015 en 2018.

- Radiostudio voor een basisschool in Tilburg             2016-2017

- Radioworkshops voor top 2000 cafe en 50 jaar 3FM tentoonstelling 2015-2016

- coaching en begeleiding Wijkspeeltuin de Boog.    2018

-Pilot Radio project t.b.v voorlichting over verslaving stichting Be- Aware  2018

- CursusBSO diverse cursussen

- inval sociaal beheerder o.a. in Wijkspeeltuin de Boog en werkzaam van mei 2017 tot september 2018 in diverse speeltuinen van Vooruit Utrecht en Mekaar Utrecht zoals de Watergeus, Duizendpoot, Luna en de Bloesem.

 

 

 

 

Studio van Menno

Mediamaker-Producer-RadioDJ-Mediacoach-Drummer

Het Mediabureau van KREATOKO vanaf 2019. Met online diensten zoals videomontage, promotiefilms en Voice- overs. Daarnaast werken we achter de schermen aan het realiseren van een eigen studio die we hopen te kunnen openen juni 2020. De Studio van Menno is tevens ook de plek van waaruit we zelf actief zijn als mediamaker.

Zo is KREATOKO trotse partner van wereld internetstation Radio EL MUNDO.NL van waaruit we ook zelf radiouitzendingen verzorgen. Daarnaast zullen we vanaf 2019 actief aan de slag gaan met onze tweede passie. Radiomaken o.a. via podcasts en door contact te leggen met diverse stations. Waar we misschien ook wel te horen zullen zijn ooit in de toekomst.

Meer weten kijk vanaf 1 februari 2019 op www.studiovanmenno.nl

Kids Radio

Radio en medialessen voor kinderen en jongeren

Kids Radio verzorgt radioworkshops en medialessen voor kinderen en jongeren. Met Kids Radio zijn we actief voor onderwijs, welzijn, en kunstcultuur en media organisaties. Naast het verzorgen van lessen, workshops en projecten geven we ook advies of realiseren we bijzondere projecten zoals een radiostudio voor een basisschool in Tilburg. Kids Radio is het eerste merk van KREATOKO wat tot eind 2017 onze omzet grotendeels bepaalde. Als merk zetten we in 2019 Kids Radio graag voort. Meer info vanaf 1 februari 2019 op www.kidsradio.nu 

Beat the Trash

Percussie-Theater-Trash

Toekomstig slagwerk en theaterproject gericht op duurzaamheid, Global Goals en talentontwikkeling. Beschikbaar vanaf september 2019

KREATOKO staat met al zijn merken voor:

 

 

KREATOKO MERKEN verschillen maar hebben ook overeenkomsten. Zo zijn al onze merken bedacht vanuit een idee tot vernieuwing, verandering of omdat we van mening zijn dat het beter kan. Van korte projecten, coaching, begeleiding, workshops, cursussen tot inspirerende activiteiten en en evenementen. Als we KREATOKO merken zouden moeten omschrijven dan zouden we zelf kiezen voor de volgende 10 woorden.

- creatief                                         - betrouwbaar

- media                                             - goed geinformeerd 

- ambiteus                                       - sociaal en betrokken

- dromen                                         - ondernemend

- helikopter view                           -  enthousiast

 

 

Tussen 2008 en 2018 heeft KREATOKO en voorganger Studio Menno(freelance naam van Menno) voor diverse werkgevers en opdrachtgevers actief gewerkt aan workshops, cursussen, projecten en activiteiten. We hebben dus veel ervaring opgedaan in de afgelopen 10 jaar die we komende 5 jaar graag gebruiken vanuit onze initiatieven.